Web baseret CrewPORTAL

Web baseret CrewPORTAL

General

CrewPORTAL'en er vores webløsning til de søfarende. Formålet med denne portal er at give adgang til søfarendes oplysninger såsom lønsedler, virksomhedsdokumenter og ansættelseskontrakt - på en nem, men alligevel sikker måde. Det eneste krav er en internetforbindelse og en computer, Tablet PC, iPad eller en smartphone.

 

Sikkerhed

CrewPORTAL'en har den højeste tilgængelige sikkerhed med en 3-niveau login. Hver søfarende har sit eget brugernavn og adgangskode. Derudover tildeles en engangsadgangskode via SMS eller e-mail ved hvert login. Med disse koder gives adgang til portalen.

 

Overfør data til CrewPORTALEN

Fra vores bemandings- og lønningssoftwareløsninger, OMEGA, SEASAL og SEAMANAGER, gør indbyggede rutiner det nemt at uploade forskellige oplysninger til CrewPORTAL'en. Derudover kan administrationen af brugere, rettigheder osv. foretages fra rederikontoret. Følgende oplysninger kan gives og uploades til CrewPORTAL:

- Lønsedler

- Ansættelseskontrakter

- Rederi dokumenter samt rederi nyt

- MLC dokumenter

- Dokumenter til godkendelse på portalen

- Fremtidsplanlægning

- Certifikater som udløber

- Video guides og presentationer

 

Hosting

CrewPORTAL'en hostes som standard hos vores webtjenesteudbydere i Danmark og Sverige, men CrewPORTAL'en kan om nødvendigt også hostes på egne webservere. I sådanne tilfælde kræves der nogle webtjenester (f.eks. MySQL, PHP og sFTP).

 

Brug af CrewPORTAL'en

CrewPORTAL'en er meget let at bruge og kræver ingen særlig træning eller uddannelse. En kort brugervejledning kan også downloades fra hjemmesiden, der beskriver den grundlæggende brug af CrewPORTAL. Uanset hvor du er, er du kun et klik væk!

 

Scanning af dokumenter via SmartPhone

Den mobile version af CrewPORTAL'en har en unik funktion for den søfarende. Det gør det muligt at bruge det indbyggede kamera i mobilenheden som en scanner og derefter uploade dokumentet automatisk til rederikontoret.

CrewPORTAL'en giver en langt højere fleksibilitet i kommunikationen mellem kontor og søfarende.