Om Soft-Team

Om Soft-Team

Soft-Team I / S blev grundlagt i 1984 og er en af de førende udbydere af hyre- og bemandingssoftware til den maritime industri. Siden 1989 har vi udviklet, leveret og betjent rederier og ship-managment firmaer over hele verden.

Soft-Team offer global shipping customers competent, loyal and dedicated seafarer payroll and accounting support. Soft-Team’s employees have in total more than 100 years of experience within this area – achieving extensive and in-depth knowledge of IT and business aspects pertaining to seafarer payroll and accounting tasks. Based on strong values and high ethical standards Soft-Team will – together with existing and new customers – exploit emerging business opportunities and process improvements. 

Soft-Team har hjulpet kunder i Europa og Fjernøsten med varierende og komplekse projekter og opgaver siden 1984. En meget omfattende kompetence- og videnbase er opbygget i tæt samarbejde med vores værdisatte kunder. IT-færdigheder er løbende blevet suppleret med forretningsprocesfærdigheder - hvilket skaber en meget stærk kombineret kapacitet i Soft-Team.

Vi tror stærkt på at opbygge og vedligeholde langsigtede relationer med kunder og partnere. Tillid er kerneelementer i vores forretningsstrategi - og den måde, vi handler på i daglige forretningsforbindelser. Vi ved, at de opgaver vi tager ansvaret for, er afgørende for vores kunder - og loyalitet og fortrolighed er derfor et "must" for alle i Soft-Team.

Når kunder og Soft-Team indbyrdes forpligter sig til et projekt / en opgave, støder vi efterfølgende på meget høje grader af kundetilfredshed. Måden vi arbejder på er effektiv og med konstant fokus på den bedst mulige løsning.

Mød os

Mød magagement teamet