Tankskibsadministration

Tankskibsadministration

Tankskibsmodulet er designet specielt til rederier, der driver tankskibe. Brug af tankskibsmodulet giver et ekstra udvalg af funktioner som der kræves for at drive en tankflåde - og ikke mindst opfylder det stigende antal krav fra større olieselskaber. 


Officers Matrix

OMEGA understøtter fuldt ud og kan generere Officers Matrix Report, der opfylder kravene og forskrifterne for olie majors fra OCIMF. 


OCIMF and Q88 Interface  (interface as per April 24th 2023)

OMEGA har en godkendt indbygget interface til både OCIMF og Q88, hvilket gør det meget nemt at uploade Officers Matrix direkte fra OMEGA til OCIMF og Q88. Intet ekstra arbejde er nødvendigt. Klik blot på knappen "Upload", og data er øjeblikkeligt tilgængelige på deres respektive websteder. 


Funktioner i Tankskibsmodulet

Tankskibsmodulet bruger de historiske oplysninger om sejlerfaringer der allerede er gemt i OMEGA. Officers tankcertifikater kan indtastes sammen med deres søfartserfaring fra tidligere arbejdsgivere. Ved udskrivning af Officers Matrix vil OMEGA altid genberegne og præsentere den resulterende matrix baseret på det nuværende planlagte besætning eller baseret på den fremtidige besætningsplanlægning. På den måde er det muligt at kontrollere olieselskabets overholdelse og foretage korrektioner, hvis det er nødvendigt, inden skiftet af besætningen finder sted.

OMEGA advarer brugerne på skærmen i tilfælde af overtrædelser af olieselskabets krav. Matrixkravene kan tilpasses hver enkelt virksomhed og olieselskab da reglerne kan variere. 


Crew Matrix Optimizer

OMEGA har en indbygget Crew Matrix Optimizer. Denne funktione har til formål at finde den optimale kombination af f.eks. Master/Ch. Offiver. og Ch.Eng./2nd Eng. ved beregning og sammenligning af deres samlede sejlerfaring. Denne unikke funktionalitet beregner hurtigt matrix for alle officerer og viser (på en grafisk måde), hvem der er kompatibel med hvem - og som samtidig overholder olieselskabernes krav. 


Oil Company Matrix Requirement

Tankskibsmodulet understøtter blandt andet følgende olieselskaber's matrixkrav: