Pålidelig software

Fleksibelt og nemt at bruge

Personlig kundesupport

Solidt Samarbejde

Velkommen til Soft-Team

Soft-Team er et IT-firma som siden 1984 har specialiseret sig i at lave maritime software løsninger til Windows Platformen og Internettet.

Shipping industrien har altid været vores primære branche, og til dette har vi igennem en årrække udarbejdet vores “flagskib” til hyre- og bemandingsafdelingerne. Programmet hedder OMEGA.

I Soft-Team udvikler vi selv vores produkter. At styre processen fra ide til fœrdigt produkt sker naturligt, for at det færdige resultat skal modsvare den funktionalitet og høje kvalitet vi ønsker. Mange års erfaring og forståelse for den maritime branche er forudsœtningen for Soft-Team’s produktudvikling til et marked, der stiller store krav.

Det er vores ambition til stadighed at udvikle og forbedre vores produkter i takt med udviklingen. Med den nyeste OMEGA har vi taget et skridt ind i fremtiden, og giver Dem muligheden for at følge med. Vi garanterer, at De får et unikt produkt, som er udviklet specielt til den maritime branche med et formål for øje – funktionalitet

Læs mere