August 2021 - SEAMANAGER Nyheder

August 2021 – SEAMANAGER Nyheder


Igennem de sidste rigtig mange år har produkterne SEAMANAGER og OMEGA arbejdet tæt sammen, og vi prøver løbende at finde metoder til at forbedre dette. Efter adskillige overvejelse, er det mig en stor fornøjelse at informere om, hvordan vi har valgt at SEAMANAGER skal udvikles i fremtiden. Følgende er blevet besluttet:

a)
Fra og med 1. oktober 2021 vil produktet SEAMANAGER overtages fra SeaPay og overgå fult ud til Soft-Team. Det fremtidige fulde ansvar er herefter under Soft-Team.

b)
Fra og med 1. oktober 2021 vil al SEAMANAGER support, udvikling, assistance etc. blive foretages af Soft-Team. Alle nuværende e-mailadresser og telefonnumre fortsætter foreløbig uændret.

c)
Fra og med 1. oktober 2021 vil Steen Christiansen overgå fra SeaPay til Soft-Team. Steen vil herefter være ansat af Soft-Team og indgå i det fælles SEAMANAGER/OMEGA udviklingsteam.

d)
Yderligere er vi nu startet på udviklingen af en helt ny SEAMANAGER version. Denne vil være opbygget efter same princip og struktur som den nye OMEGA version. Den nye skibsversion vil blive frigivet I løbet af 2022 – og det nye navn til skibsversionen vil blive afsløret på et senere tidspunkt.

Ovenstående aftaler er udarbejdet i tæt samarbejde med SeaPay, da vi mener, det er i alle interesse at få et endnu bedre skibssystem i fremtiden. Ved at samle alle kræfterne i én gruppe, vil vi stræbe efter at udvikle en af de bedste skibsversioner på markedet.

Vi vil løbende sende mere information ud omkring den nye skibsversion – og ser frem til et godt samarbejde om denne i mange år fremover. Hvis der er nogen spørgsmål eller kommentarer, så bare kontakt mig.


Med venlig hilsen

Jan Hornstrup
Managing Director

Soft-Team I/S
Email: jhc@soft-team.dk